L'Obrador

5 sentidos | Nomad Dance Collective

Activitat: Taller de dansa

Públic: Obert a tothom

Entrada gratuïta sense reserva prèvia

Més informació a: [email protected]

Sinopsi:

Aquest taller fusiona la dansa amb el concepte dels cinc elements naturals. Originalment està organitzat en 5 dies diferents, on cada dia explorarem des de la fisicalitat i la creativitat un dels elements diferents, completant al final de la setmana la nostra pràctica personal en tots els seus aspectes i totalitat, tenint un d’aquests elements cada dia on explorar la nostra dansa des d’un punt de vista diferent, però sempre amb la dansa com a punt de partida.

 

Biografia:

NOMAD DANCE neix d’una col·laboració entre cinc ballarins internacionals que, tot i ser entre ells molt diferents, es coneixen de manera íntima a través d’un diàleg sense cortines. Això genera un lloc inclusiu i segur on tots els integrants poden ser, sense prejudicis.

La nostra àncora i propòsit com a col·lectiu és crear una plataforma que faciliti l’intercanvi de diferents cultures dins del món de la dansa i que doni suport a la igualtat d’oportunitats independentment del gènere, orientació sexual o color de pell. Ells mateixos són un grup molt divers, que representa diferents nacionalitats (Espanya, Equador, Holanda i Senegal).

 

Organitza: ROPA / Roberto Olivan Performing Arts i L’OBRADOR Espai de Creació

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona

Date

03 des. 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm
Category

Un projecte de:

Segueix-nos